Domaza
Turkije, Istanboel, Fatih, Aksemsettin
property
Prijs 227 536 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 85 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/08/2022
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Instapklaar ruim nieuw appartement in Fatih Istanbul

Het project bevindt zich in Fatih. Het Fatih-district heeft door de geschiedenis heen vele beschavingen gehost. Fatih met zijn historische gebouwen, cafés en restaurants trekt regelmatig de lokale bevolking.

Het appartement met hoeklocatie ligt op 100 m van de hoofdstraat en bushalte, 250 m van de Fatih-moskee, 1,2 km van de tramlijn, 1,2 km van de Süleymaniye-moskee, 1,9 km van de Grote Bazaar, 2,2 km van Aksaray, 4,5 km van de dichtstbijzijnde kust, 8,2 km van Taksim, 11,5 km van de 15 juli-brug en 33 km van de luchthaven van Istanbul. Dankzij de gunstige ligging biedt de regio u de mogelijkheid om appartementen in Fatih Istanbul te kopen.

De appartementen hebben een oppervlakte van 85 m². 3+1 conceptappartement met 3 slaapkamers, een woonkamer, aparte keuken, 2 balkons en 2 badkamers. Interieurdelen van het appartement omvatten merkartikelen van Arçelik, zoals; oven, airconditioning, combiketel en kookplaat.

Daarnaast is het appartement voorzien van een stalen deur, douchecabine, vloerverwarming, keramische vloeren, plafondvloer en verlichtingssysteem.


IST-01041

Kaart

Kaart

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Balkon, Airco , Lift, Bewaking, Zonder jaarlijks onderhoud
Energiebronnen
Gas
Facing
Het Zuiden, Zuid-oost, Zuidwesten